ZAŠTO JE SKINAGE COLLAGEN ELEGANCE VIŠE OD BRIGE ZA KOŽU?

17. kolovoza 2021.

16:53

 Učinkovit, jedinstven, elegantan… Samo to smo od njega tražile. Ako bi mogle još poželjeti da nam zadrži balans i vrati mladenački, baršunasti izgled naše kože, savršeno bi se uklopio u našu svakodnevicu.

Naravno pričamo o novom kolagenu s potpisom Yasenke – Skinage Collagen Eleganceu.

Proizvodu koji je nastao nakon dugih istraživanja, osluškivanja potreba žena današnjice i s ciljem da nastane jedinstvena formulacija koja će, za razliku od svih dosadašnjih proizvoda na tržištu, vratiti koži gradivne elemente ali i osigurati energiju cijelom organizmu.

U čemu je tajna?

Tajna je u sastavu. Za starenje kože, bore i suhoću davno smo već pronašle krivca, smanjenje sinteze kolagena i hijaluronske kiseline. Te dvije molekule savršeno funkcioniraju do naše 25-e godine a nakon toga primjećujemo kako koža postaje sve više suha, javljaju se bore, polako se gubi elastičnost i taj proces nastavlja se sve do dubokih bora, sivog izgleda lica i staračkih mrlja.
Kako bi to na vrijeme zaustavili važne su visoke koncentracije i kombinacije sastojaka koje će koži omogućiti ono najbolje. Uz to da sadrži čak 10.000 mg ribljeg kolagena tip 1, čije su molekule male i formulirane da ih naš organizam najbolje iskoristi, Collagen Elegance ne zaboravlja ni na drugu molekulu važnu za hidrataciju hijaluronsku kiselinu i donosi je u koncentraciji čak od 100mg. Hijaluronska kiselina hrani i hidratizira kolagen i omogućuje mu da se pravilno ugradi, bez dovoljne količine hijaluronske kiseline učinak kolagena na elastičnost naše kože je jako smanjen.

Samo dubinski hidratizirana koža može ponovo postati elastična i glatka. Da bi proces ugradnje kolagena u naša ispucala kolagenska vlakna bio u potpunosti učinkovit u formulaciji Skinage Collagen Elegancea nalazi se i vitamin C, biotin i cijeli kompleks B vitamina te mineral vitalnosti naše kože, kose i noktiju cink. Oni zajedno omogućuju pravilnu sintezu i našeg prirodnog kolagena, ali i sprječavaju perutanje kože, jačaju kosu i nokte i potiču njihov rast. Svi gradivni elementi djelujući zajedno omogućuju našoj koži da nadoknadi ono što nam godine uzimaju i zadrži svoj hidratizirani i elastični izgled.

Ali kako bore nisu jedino što otkriva naše godine. Yasenka se prva odlučila uhvatiti u koštac i s drugim problemom – nedostatak energije naše kože ali i cijelog organizma.

Ubrzani tempo života, nepravilna prehrana, sunčevo zračenje, stres.. Sve to pridonosi da naša koža izgleda umorno, javlja se sivilo u licu i staračke pjege, osjećamo se loše kao da se u nama nakupilo previše štetnih tvari i voljeli bi da nas netko jednostavno „probudi“.

Kako se toga riješiti odgovor donosi   . U njegovom sastavu ne nalazi se šećer, ali se kriju MSM, zeleni čaj i Q10. Molekule koje osiguravaju energiju organizmu, potiču izlučivanje štetnih tvari i smanjuju upalne reakcije. Svim stanicama omogućuju bolje iskorištavanje nutrijenata što rezultira revitalizacijom umornog tena i smanjenjem nepravilnosti na koži (uključujući akne i crvenilo). Zeleni čaj i Q10 nevidljivi su štitovi svih stanica našeg organizma ali i budilice koje osiguravaju energiju.

Rezultat toga je revitalizirana i dubinski hidratizirana koža, povećana energija organizma, smanjenje bora, čvrsta i jaka kosa. Yasenka Skinage Collagen Elegance predstavlja više od brige za kožu!

Usudi se probati ga i pusti neka te iznenadi energija bez šećera s trpkim okusom crne trešnje.

Učinkovit, jedinstven, elegantan i dio naše beauty rutine s hrvatskim potpisom – Collagen Elegance