O nama

Tvornica lijekova, dodataka prehrani i kozmetike Yasenka otvorena je u Vukovaru 29. prosinca 2014. godine. Naši stručnjaci u analitičkom laboratoriju za praćenje kvalitete proizvoda kontinuirano kontroliraju sve Yasenkine pripravke.

vizija i misija

Prepoznatljivu kvalitetu naših proizvoda osiguravamo implementacijom i stalnim unaprjeđivanjem najviših standarda kvalitete, najsuvremenijom tehnologijom i vrhunskim ljudskim potencijalima. Zdravlje je ključno za kvalitetu života.

inovacije i tehnologije

Kontinuirano pratimo tržišna kretanja, projekte i ponašanje krajnjih kupaca kako bismo došli do aktualnih informacija koje su nužne za shvaćanje i prilagođavanje današnjem tržištu. Zbog toga je ulaganje u istraživanje na vrhu naših prioriteta.

partnerstvo i karijera

Ako želite napredovati u okruženju koje nagrađuje odgovornost, potiče suradnju i cijeni Vaše ideje i inicijativu, Yasenkin tim može postati i Vaš.

iso
gmp
Dostava

Dostavna služba je DPD. Prednosti su najava dolaska paketa, mogućnost personalizacija adrese i datuma dostave te preuzimanje paketa u najbližim Pickup lokacijama. Dostava je u roku od 3-5 radnih dana. U doba pojačanih promocijskih aktivnosti moguće je produljenje roka.

Načini plaćanja
Visa
Mastercard
Maestro
Kontaktirajte nas

SKINAGE MSM prah

Skinage MSM Prah

Mineral ljepote

Visoke koncentracije sastojaka u jednoj vrećici MSM praha koji dokazano smanjuju broj, dubinu i duljinu bora već u 8 tjedana te njeguju tijelo, kosu I kožu. Sinergističko djelovanje msm-a s vitaminom c i q 10 smanjuje bore, vraća koži elastičnost i energiju. MSM prah pojačava učinak drugih dodataka prehrani. Preporučuje se koristiti već nakon 25. godine života, posebno pomaže osobama koje su izložene stresu i užurbanoj svakodnevici koja ostavlja trag na koži. MSM u prahu za zdravu kosu, nokte, kožu i tijelo.

23,00  (173,29 kn)

Nema na zalihi

Fiksni tečaj: 1€ = 7,53450 kn
Najniža cijena u proteklih 30 dana: 14.95 € (112.64 kn)

MSM metilsulfonilmetan je organski oblik sumpora koji nalazimo u svježem voću i povrću. Sumpor je vezan za metilnu skupinu koja omogućuje njegovu visoku bioraspoloživost i iskorištavanje u organizmu. Sumpor iz MSM-a omogućuje povezivanje molekula cisteina u disulfidne mostove te jača strukturu keratina. Unatoč visokoj bioraspoloživosti i njegovoj prisutnosti u namirnicama, u tijelu, odnosno organizmu se često javlja nedostatak MSM-a. Razlog je njegova nestabilna priroda i razgradnja prilikom termičke obrade, zamrzavanja i pripreme hrane, zbog čega ga je neophodno nadoknaditi dodacima prehrani.

Dekstroza; metilsulfonilmetan; L-askorbinska kiselina; aroma: naranče; regulator kiselosti: limunska kiselina; koenzim Q10; tvar protiv zgrudnjavanja: magnezijev stearat; sladilo: steviol glikozidi.

SADRŽI U PREPORUČENOJ DOZI1 vrećica% *PU
Metilsulfonilmetan4000 mg
Koenzim Q1050 mg
Vitamin C500 mg625

Preporučena doza je jedna vrećica dnevno otopljena u čaši vode ili soka.

NAPOMENE I UVJETI ČUVANJA
Dodatak prehrani MSM u prahu čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodaci prehrani nisu nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena, raznovrsna, prirodna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje. Čuvati na temperaturi do 25 °C na suhom mjestu. Koristi se u kombinaciji i pojačava djelovanje dodataka prehrani na bazi kolagena.

NETO KOLIČINA
200 g (20 vrećica x 10 g)

Pomno odabrani svi sastojci

Uz pomoć najsuvremenijih tehnologija, naši stručnjaci pretvaraju prirodne sastojke u vrhunske proizvode svjestke kvalitete.

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “SKINAGE MSM prah”

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.