O nama

Tvornica lijekova, dodataka prehrani i kozmetike Yasenka otvorena je u Vukovaru 29. prosinca 2014. godine. Naši stručnjaci u analitičkom laboratoriju za praćenje kvalitete proizvoda kontinuirano kontroliraju sve Yasenkine pripravke.

vizija i misija

Prepoznatljivu kvalitetu naših proizvoda osiguravamo implementacijom i stalnim unaprjeđivanjem najviših standarda kvalitete, najsuvremenijom tehnologijom i vrhunskim ljudskim potencijalima. Zdravlje je ključno za kvalitetu života.

inovacije i tehnologije

Kontinuirano pratimo tržišna kretanja, projekte i ponašanje krajnjih kupaca kako bismo došli do aktualnih informacija koje su nužne za shvaćanje i prilagođavanje današnjem tržištu. Zbog toga je ulaganje u istraživanje na vrhu naših prioriteta.

partnerstvo i karijera

Ako želite napredovati u okruženju koje nagrađuje odgovornost, potiče suradnju i cijeni Vaše ideje i inicijativu, Yasenkin tim može postati i Vaš.

iso
gmp
Dostava

Dostavna služba je DPD. Prednosti su najava dolaska paketa, mogućnost personalizacija adrese i datuma dostave te preuzimanje paketa u najbližim Pickup lokacijama. Dostava je u roku od 3-5 radnih dana. U doba pojačanih promocijskih aktivnosti moguće je produljenje roka.

Načini plaćanja
Visa
Mastercard
Maestro
Kontaktirajte nas

Detoks dani u Yasenki – u suradnji s nutricionistom

Uz kupnju 3 Active Body Detoks proizvoda na poklon dobivate tjedni jelovnik prema vašim potrebama!

U ponudi su 4 ogledna primjera tjednih jelovnika s detaljno raspisanim receptima i postupcima pripreme. Svaki dan sadrži 5 obroka – 3 glavna (zajutrak, ručak, večera) i 2 međuobroka (doručak, užina). Na kraju svake tablice nalazi se informacija o količini energije, zastupljenosti makronutrijenata i odabranih mikronutrijenata koje jelovnikom osiguravate taj dan. Jelovnici su sastavljeni prema smjernicama Europske agencije za sigurnost hranu (EFSA, engl. The European Food Safety Authority), a dijele se na:

  1. REGULAR (Ž) – tjedni jelovnik za žene odrasle dobi čiji je indeks tjelesne mase (BMI, engl. Body mass index) u rasponu od 18,5 do 24,9 kg/m2

Ovim jelovnikom postiže se održavanje poželjne tjelesne mase uz praćenje preporuka za dnevni unos energije, makro- i mikronutrijenata.

  • DEFICIT (Ž) – tjedni jelovnik za žene čiji je indeks tjelesne mase veći od 25 kg/m2

Ovim jelovnikom postiže se kontrolirani gubitak viška kilograma postizanjem dnevnog energetskog deficita oduzimanjem 500 kcal od preporučenog dnevnog energetskog unosa za žene s umjerenom tjelesnom aktivnosti.

  • REGULAR (M) – tjedni jelovnik za muškarce čiji je indeks tjelesne mase u rasponu od 18,5 do 24,9 kg/m2

Ovim jelovnikom postiže se održavanje poželjne tjelesne mase uz praćenje preporuka za dnevni unos energije, makro- i mikronutrijenata.

  • DEFICIT (M) – tjedni jelovnik za muškarce čiji je indeks tjelesne mase veći od 25 kg/m2

Ovim jelovnikom postiže se kontrolirani gubitak viška kilograma postizanjem dnevnog energetskog deficita oduzimanjem 500 kcal od dnevnog preporučenog energetskog unosa za muškarce s umjerenom tjelesnom aktivnosti.

Za zdrav i uspješan gubitak viška kilograma te za održavanje poželjne tjelesne mase pravilna prehrana je ključan čimbenik. Yasenka vam u suradnji s nutricionistom donosi ogledne primjere jelovnika koji mogu poslužiti kao putokaz, a za još lakše koračanje do željenog cilja tu je Active Body Detoks.

Ovaj jedinstveni proizvod će vam pomoći u ubrzanju procesa čišćenja od štetnih tvari i viška vode te pripremiti cjelokupni organizam za lakše postizanje željenih rezultata. Sastoji se od pažljivo odabranih prirodnih sastojaka koji podržavaju vaše tijelo u eliminaciji toksina, potiču metabolizam i probavu. Kombinacijom Active Body Detoksa s pravilnom prehranom i redovitom tjelesnom aktivnosti postižete sinergijski učinak koji će vam omogućiti siguran, brži i učinkovitiji gubitak viška kilograma. Ovaj proizvod će vam također pomoći u smanjenju nadutosti, povećanju energije i poboljšanju cjelokupnog zdravlja.

Ne čekajte više! Uz pomoć oglednih primjera jelovnika i Active Body Detoksa, možete ostvariti svoje ciljeve u gubitku viška kilograma i održavanju zdrave tjelesne mase. Priuštite si pravu transformaciju svog tijela i osjećajte se bolje nego ikad prije. Iskoristite snagu prirode, napravite prvi korak prema zdravijem i sretnijem životu s Active Body Detoksom!

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.