O nama

Tvornica lijekova, dodataka prehrani i kozmetike Yasenka otvorena je u Vukovaru 29. prosinca 2014. godine. Naši stručnjaci u analitičkom laboratoriju za praćenje kvalitete proizvoda kontinuirano kontroliraju sve Yasenkine pripravke.

vizija i misija

Prepoznatljivu kvalitetu naših proizvoda osiguravamo implementacijom i stalnim unaprjeđivanjem najviših standarda kvalitete, najsuvremenijom tehnologijom i vrhunskim ljudskim potencijalima. Zdravlje je ključno za kvalitetu života.

inovacije i tehnologije

Kontinuirano pratimo tržišna kretanja, projekte i ponašanje krajnjih kupaca kako bismo došli do aktualnih informacija koje su nužne za shvaćanje i prilagođavanje današnjem tržištu. Zbog toga je ulaganje u istraživanje na vrhu naših prioriteta.

partnerstvo i karijera

Ako želite napredovati u okruženju koje nagrađuje odgovornost, potiče suradnju i cijeni Vaše ideje i inicijativu, Yasenkin tim može postati i Vaš.

iso
gmp
Dostava

Dostavna služba je DPD. Prednosti su najava dolaska paketa, mogućnost personalizacija adrese i datuma dostave te preuzimanje paketa u najbližim Pickup lokacijama. Dostava je u roku od 3-5 radnih dana. U doba pojačanih promocijskih aktivnosti moguće je produljenje roka.

Načini plaćanja
Visa
Mastercard
Maestro
Kontaktirajte nas

Uvjeti korištenja

Svako korištenje www.yasenka.hr podliježe sljedećim uvjetima:

Prilikom otvaranja i pretraživanja www.yasenka.hr, kao i preuzimanjem materijala s www.yasenka.hr prihvaćate sva niže navedena ograničenja i uvjete korištenja. Ako ne prihvaćate ove uvjete korištenja, savjetujemo Vam da ne koristite ovu internetsku stranicu niti preuzimate materijale s iste.

Ovu internetsku stranicu kreira, posjeduje, njome upravlja te istu kontrolira i ažurira YASENKA d.o.o. Informacije o proizvodima i/ili aktivnim supstancama predstavljenim na www.yasenka.hr isključivo su opće informacije o našem asortimanu proizvoda. Imena Yasenka proizvoda koja se pojavljuju na ovim stranicama zaštićena su žigovima.

Ova internetska stranica daje općenite informacije o brojnim temama, proizvodima i uslugama vezanim uz zaštitu zdravlja. Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta ili uputa o upotrebi pojedinih proizvoda kao niti promocija pojedinih proizvoda. Ova internetska stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i načinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja.

Niti jedan korisnik ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj internetskoj stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za specifične savjete i upute o proizvodima i uslugama koji se spominju na ovoj internetskoj stranici, molimo obratite se izravno medicinskim izvorima, liječničkom ili ljekarničkom osoblju te tijelima koja izdaju rješenja o stavljanju lijekova i medicinskih pomagala u promet u Vašoj zemlji.

YASENKA d.o.o. poduzet će odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici www.yasenka.hr suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom sadržaju na ovoj internetskoj stranici i njegovim korištenjem.

YASENKA d.o.o. ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.yasenka.hr kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice.

Ova internetska stranica sadrži informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima YASENKA d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način. YASENKA d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za njih.

YASENKA d.o.o. neće biti odgovorna za bilo kakvo oštećenje korisnikovog računalnog sustava koji mogu nastati u vezi s pristupanjem ovoj internetskoj stranici ili bilo kojoj poveznici, ako ih ima.

Autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva

Svaki korisnik ove internetske stranice obvezan je poštivati sve važeće zakone o pravu intelektualnog vlasništva, kao i zaštiti autorskih prava. Informacije i slike postavljene na ovoj internetskoj stranici podliježu zaštiti autorskih prava i drugih prava intelektualnog vlasništva. Sva autorska prava i druga prava intelektualnog vlasništva koja se nalaze na ovim stranicama, uključujući i one koji se odnose na tekst, ilustracije, fotografije, video, glazbu, zvuk, izgled, dizajn, izvorni kod, pripadaju društvu Yasenka d.o.o.

Bez prethodnog pisanog pristanka Yasenka d.o.o., korisnik ove internetske stranice ne može: a) koristiti, kopirati, mijenjati, prilagoditi, reproducirati, pohraniti, distribuirati, ispisivati, prikazivati, izvoditi ili objaviti bilo kakve informacije ili grafičke ili zvučne materijale sadržane u bilo kojem dijelu ove internetske stranice, b) koristiti u komercijalne svrhe bilo kakve informacije ili grafičke ili zvučne materijale dobivene iz bilo kojeg dijela ove internetske stranice. Dokumenti objavljeni na www.yasenka.hr smiju se kopirati bez odobrenja YASENKA d.o.o. samo i isključivo u slučaju korištenja kopija za osobnu upotrebu.

Uz poštovanje spomenutog, svako kopiranje je dopušteno samo uz navođenje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovoj internetskoj stranici navedena. Bilo kakvo kopiranje, osim za osobnu upotrebu kako je gore opisano, reprodukcija ili distribucija dokumenata i/ili informacija sadržanih na ovoj internetskoj stranici dopuštena je jedino uz prethodno izričito odobrenje YASENKA d.o.o.

Zaštita osobnih podataka

YASENKA d.o.o. poštuje privatnost korisnika ove internetske stranice i prikupljat će osobne podatke (ime i prezime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) samo kad su ustupljeni dobrovoljno.

Dobrovoljnim davanjem osobnih podataka pristajete da ih Yasenka d.o.o. koristi u svrhu: kontaktiranja, slanja newslettera, boljeg razumijevanja vaših potreba te istraživanja tržišta. U vezi s tim, povremeno ćemo koristiti Vaše osobne podatke kako bismo Vas kontaktirali. Jamčimo da YASENKA d.o.o. neće prodavati ili na bilo koji drugi način, osim gore navedenog, upotrebljavati vaše osobne podatke niti ih prenositi bilo kojoj trećoj strani bez vašeg odobrenja.

Sve promjene odredaba o zaštiti osobnih podataka bit će pravodobno objavljene na ovoj internetskoj stranici ili će vam na drugi prikladan način biti učinjene dostupnima.

Korištenje kolačića

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće na www.yasenka.hr. YASENKA d.o.o. koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u Vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice Yasenka.hr slažete se s korištenjem kolačića.

Što su kolačići?
Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao Vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica na www.yasenka.hr koju posjećujete šalje Vašem pregledniku.

Svrha kolačića. Kada pristupite pojedinoj stranici na www.yasenka.hr, šaljemo Vam kolačiće koji se pohranjuju na Vašem računalu i služe za bilježenje informacija o Vašim prethodnim posjetima (npr. koliko puta ste pristupili stranicama Yasenka.hr).

To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na www.yasenka.hr potražiti Vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke. Kolačići ne sadrži Vaše osobne podatke, nego omogućuju brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja www.yasenka.hr. Našim kolačićima na Vašem računalu ne može pristupiti neka internetska stranica koja nije dio www.yasenka.hr.

Također, u svrhu poboljšanja iskustva korištenja Yasenka.hr, tehnologijom Evercookie služimo se u svrhu detekcije zlonamjernih korisnika te onemogućujemo pristup stranici u situacijama povreda Uvjeta korištenja, a sve prema pravilima propisanim u Uvjetima korištenja.

Stranica www.yasenka.hr koristi kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda društva YASENKA d.o.o. te proizvoda i usluga koje poslužuje treća osoba/agencija za oglašavanje. Prikazivanje oglasa koje Vam dostavlja Yasenka.hr ili agencija za oglašavanje omogućuje se putem kolačića koje Yasenka.hr odnosno treća strana može postaviti u Vaš web preglednik kako bi zabilježili Vaše ponašanje i omogućili prepoznavanje, ali ne i osobnu identifikaciju korisnika.

Yasenka.hr prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o privlačnosti i uspješnosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na:

http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Kako bismo Vam pružili bolje korisničko iskustvo te efikasno planirali buduće marketinške kampanje i objavu sadržaja primjereno Vašim interesima, koristimo alat Google AnalyticsDemographics i InterestReporting kojim se prikupljaju podaci o spolu, dobi i interesima korisnika.

Newsletter (antispam, prijava, odjava)

Ukoliko Vas zanimaju novosti o našem proizvodnom programu i poslovanju, upišite u gornji desni kut na naslovnoj stranici svoju e-mail adresu i mi ćemo Vas informirati putem newslettera. Možete se odjaviti u bilo kojem trenutku tako da upišete svoj e-mail i kliknete “Odjava”.

Ograničenje odgovornosti

Iako poduzimamo dostupne tehničke, organizacijske i kadrovske mjere u cilju sprečavanja neovlaštenog otkrivanja Vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti da neki od osobnih podataka koje prikupljamo neće nikada biti otkriveni, suprotno odredbama Zaštite osobnih podataka. Do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu nanesenu korisnicima ili trećim osobama slučajnim otkrivanjem osobnih podataka.

Budući da nemamo kontrolu nad osobnim podacima koje dostavljate prilikom pristupa ili korištenja drugih portala, odnosno izravno trećim osobama (npr. kod sudjelovanja u sponzoriranim aktivnostima), do najveće mjere dopuštene zakonom isključujemo odgovornost za štetu koja može nastati Vama ili trećim osobama zbog dostavljanja osobnih podataka na taj način.

Izmjene i dopune

YASENKA d.o.o. pridržava pravo bilo kakve izmjene i/ili dopune sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena i/ili dopuna. Promjene su obvezujuće za korisnike, stoga je preporuka svim korisnicima da redovno prate promjene.