O nama

Tvornica lijekova, dodataka prehrani i kozmetike Yasenka otvorena je u Vukovaru 29. prosinca 2014. godine. Naši stručnjaci u analitičkom laboratoriju za praćenje kvalitete proizvoda kontinuirano kontroliraju sve Yasenkine pripravke.

vizija i misija

Prepoznatljivu kvalitetu naših proizvoda osiguravamo implementacijom i stalnim unaprjeđivanjem najviših standarda kvalitete, najsuvremenijom tehnologijom i vrhunskim ljudskim potencijalima. Zdravlje je ključno za kvalitetu života.

inovacije i tehnologije

Kontinuirano pratimo tržišna kretanja, projekte i ponašanje krajnjih kupaca kako bismo došli do aktualnih informacija koje su nužne za shvaćanje i prilagođavanje današnjem tržištu. Zbog toga je ulaganje u istraživanje na vrhu naših prioriteta.

partnerstvo i karijera

Ako želite napredovati u okruženju koje nagrađuje odgovornost, potiče suradnju i cijeni Vaše ideje i inicijativu, Yasenkin tim može postati i Vaš.

iso
gmp
Dostava

Dostavna služba je DPD. Prednosti su najava dolaska paketa, mogućnost personalizacija adrese i datuma dostave te preuzimanje paketa u najbližim Pickup lokacijama. Dostava je u roku od 3-5 radnih dana. U doba pojačanih promocijskih aktivnosti moguće je produljenje roka.

Načini plaćanja
Visa
Mastercard
Maestro
Kontaktirajte nas

Antioksidansi kao superfood: izgledaj i osjećaj se bolje!

U današnjem užurbanom svijetu, mnoge žene balansiraju između posla, obitelji i društvenih obaveza, često ostavljajući malo vremena za brigu o vlastitom izgledu i zdravlju. Umor, stres i nedostatak energije postaju svakodnevni izazovi. Srećom, priroda nam nudi rješenje u obliku moćnih antioksidansa koji mogu značajno poboljšati našu kvalitetu života.

Astaksantin: Superheroj među antioksidansima

Astaksantin je jedan od najmoćnijih prirodnih antioksidansa poznatih čovjeku – do 10x jači od beta karotena i 550x snažniji od vitamina E. Ovaj prirodni pigment zaslužan je za ružičastu boju flamingosa i crvenu boju jastoga. Dobiven iz alge Haematococcus pluvialis pruža brojne benefite za zdravlje:

   • Povećanje energije i izdržljivosti: Astaksantin poboljšava funkciju mitohondrija, energetskih centrala naših stanica, čime doprinosi povećanju energije i smanjenju umora. Istraživanja su pokazala da biciklisti koji ga konzumiraju mogu povećati svoju izdržljivost za čak 15%. Smatra se da je astaksantin ključan za snagu i izdržljivost lososa prilikom plivanja uzvodno – koncentriran je u njihovim mišićima i zaslužan za ružičastu boju mesa.

    • Zaštita kože od sunca: Zahvaljujući svojim antioksidativnim svojstvima, astaksantin štiti kožu i od štetnih UV zraka, smanjuje i posljedice fotostarenja kože i hiperpigmentacije uzrokovane boravkom na suncu. Za učinkovitu prevenciju alergijskih reakcija na sunce i ljepšu preplanulost preporučuje se suplementacija kroz 4 do 12 tjedana. Učinkovitiji je od već poznatih karotenoida: beta-karotena i luteina.

    • Slow age učinak: Astaksantin je intenzivno istraživan u području zdravlja kože, a studije su pokazale da u dozi od 3-12 mg/dne u periodu od 6 do 12 tjedana može poboljšati vlažnost i elastičnost kože te smanjiti bore.
     Kozmetička i anti-aging industrija ga sve više preporučuje za ujednačavanje tena, kod suhe kože i u borbi protiv okolišnih toksina i štetnih navika koje za posljedicu imaju siv i umoran izgled kože (pušenje, alkohol, nezdrava prehrana,stres,nesanica). Zahvaljujući njegovom protuupalnom učinku, koristi se i kod dermatoloških stanja poput dermatitisa, akni, psorijaze i vitiliga.

    • Zaštita za oči: Zbog svoje specifične strukture, sličnoj luteinu i zeaksantinu, astaksantin može djelovati u lipofilnoj i hidrofilnoj sredini. To ga čini jednim od rijetkih antioksidansa koji mogu proći kroz krvno-moždanu barijeru, pružajući dodatnu zaštitu očima. Smanjuje umor očiju, poboljšava vid i pomaže u prevenciji bolesti oka povezanih sa starenjem.

    • Za bolji rad srca: Astaksantin podržava zdravlje srca smanjujući oksidativni stres i poboljšavajući funkciju krvnih žila, što može pomoći u snižavanju krvnog tlaka.

    

   Kada i kome?

   Za sve žene koje vode užurban i stresan život, antioksidans poput astaksantina može postati pravi saveznik kroz dan. Ovaj superfood pomaže u borbi protiv umora i isrpljenosti, štiteći tijelo od oksidativnog stresa i slobodnih radikala – za tvoje tijelo da lakše podnosi svakodnevni stres.

   Zato je tu SHAKE IT iz Yasenka skinage collagen linije, koji osim astaksantina i acerole sadrži i Microactive koenzim Q10, kolagen, cink glukonat i hijalurnosku kiselinu, pružajući sinergijske blagodati za zdravlje i ljepotu.

   Uključivanjem SHAKE IT proizvoda u svoju svakodnevnu rutinu, možeš povećati energiju, poboljšati zdravlje i vratiti sjaj svojoj koži. SHAKE IT – izgledaj i osjećaj se bolje!

   Andrea Duspara Brnić, mag.pharm.

   Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

   Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

   Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

   Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.