O nama

Tvornica lijekova, dodataka prehrani i kozmetike Yasenka otvorena je u Vukovaru 29. prosinca 2014. godine. Naši stručnjaci u analitičkom laboratoriju za praćenje kvalitete proizvoda kontinuirano kontroliraju sve Yasenkine pripravke.

vizija i misija

Prepoznatljivu kvalitetu naših proizvoda osiguravamo implementacijom i stalnim unaprjeđivanjem najviših standarda kvalitete, najsuvremenijom tehnologijom i vrhunskim ljudskim potencijalima. Zdravlje je ključno za kvalitetu života.

inovacije i tehnologije

Kontinuirano pratimo tržišna kretanja, projekte i ponašanje krajnjih kupaca kako bismo došli do aktualnih informacija koje su nužne za shvaćanje i prilagođavanje današnjem tržištu. Zbog toga je ulaganje u istraživanje na vrhu naših prioriteta.

partnerstvo i karijera

Ako želite napredovati u okruženju koje nagrađuje odgovornost, potiče suradnju i cijeni Vaše ideje i inicijativu, Yasenkin tim može postati i Vaš.

iso
gmp
Dostava

Dostavna služba je DPD. Prednosti su najava dolaska paketa, mogućnost personalizacija adrese i datuma dostave te preuzimanje paketa u najbližim Pickup lokacijama. Dostava je u roku od 3-5 radnih dana. U doba pojačanih promocijskih aktivnosti moguće je produljenje roka.

Načini plaćanja
Visa
Mastercard
Maestro
Kontaktirajte nas

O nama

Tvornica lijekova, dodataka prehrani i kozmetike Yasenka otvorena je u Vukovaru 29. prosinca 2014. godine. Na 6000 četvornih metara smještena su tri najsuvremenije opremljena odjela: Odjel za proizvodnju polukrutih pripravaka – krema, masti i gelova, Odjel za proizvodnju nesterilnih tekućih pripravaka – sirupa i tekućih dodataka prehrani, te Odjel za proizvodnju krutih pripravaka – tableta i kapsula. Naši vrhunski stručnjaci u analitičkom laboratoriju za praćenje kvalitete proizvoda kontinuirano kontroliraju sve Yasenkine pripravke kako bi garantirali njihovu iznimnu kakvoću. Probajte ih i oduševite se!

MI_logo1

1990

Osnivanje Medical Intertradea

PL_SVG

1992

Otvorena prva ljekarna Joukhadar

Y_logo_svg

2014

Tvornica Yasenka u pogonu

Vizija

Yasenkin potpis mogu nositi samo vrhunski proizvodi. Prepoznatljivu kvalitetu naših proizvoda osiguravamo implementacijom i stalnim unaprjeđivanjem najviših standarda kvalitete, najsuvremenijom tehnologijom i vrhunskim ljudskim potencijalima. Mi ne želimo samo pratiti standarde, mi ih želimo stvarati jer samo tako možemo osigurati da našim potrošačima postanemo pouzdan i poželjan partner – i novi član njihovih obitelji.

Misija

Zdravlje je ključan preduvjet kvalitete života, a kvalitetan život preduvjet je za osjećaj samopouzdanja, osobnog ispunjenja i – sreće. Briga o zdravlju stoga je za nas znatno više od posla; briga o zdravlju naša je misija kojoj pristupamo s mnogo ljubavi i još više odgovornosti jer to je ujedno i briga o sreći naših potrošača i njihovih obitelji. Kao pravoj obiteljskoj tvrtki, donositi obiteljima sreću putem zdravlja za nas je velika čast, plemenit izazov – i naša sreća.

Inovacije i tehnologija

Kontinuirano i sustavno pratimo tržišna kretanja, projekte i ponašanje krajnjih kupaca kako bismo došli do aktualnih informacija koje su nužne za shvaćanje i prilagođavanje današnjem tržištu. Svjesni smo važnosti istraživanja zbog kompleksnosti tržišta i stalnih promjena koje se na njemu događaju. Upravo zbog toga ulaganje u istraživanje na samome je vrhu naših prioriteta.

Istraživanje čini organizacijsku jedinicu čija je osnovna zadaća razvoj novih i poboljšanje postojećih proizvoda ili usluga, pronalaženje nove uporabne vrijednosti starih proizvoda ili usluga te unaprjeđenje i razvijanje postojećih proizvodnih, odnosno tehnoloških poslovnih procesa. Svaka dobra ideja, projekt i posao počinju od krajnjih kupaca, njihovih potreba ili želja. Na nama je da vaše potrebe i želje prepoznamo – i ponudimo vam uvijek najbolje rješenje.

Standard i kvaliteta

Naše prednosti

Tehnologija

Domaća proizvodnja

Kontrola i nadzor kvalitete

Uvođenjem najnovijih tehnologija povećavamo kvalitetu i učinkovitost te tako udovoljavamo svim zahtjevima domaćeg i međunarodnog tržišta.

Kontinuirano praćenje i implementacija razvoja tehnologije, novih dostignuća i spoznaja u znanosti i tehnologiji osiguravaju konstantnu konkurentnost na tržištu i korak po korak približavaju nas samome vrhu među proizvođačima u farmaceutskoj industriji. Primjenom najnovijih tehnologija u farmaceutskoj industriji nastojimo kontinuirano unaprjeđivati kvalitetu usluga i jačati kontrolu kvalitete te neprekidno educirati svoje radnike. Yasenka trenutačno zapošljava 34 djelatnika, od kojih 23 ima visoku stručnu spremu (među njima su i jedan spec. Farmaceutske tehnologije i jedan spec. Ispitivanja i kontrole lijekova) te se kontinuirano dodatno educiraju. Tvornica Yasenka nastoji pratiti svjetske trendove u primjeni proizvodnih tehnologija koje ne štete okolišu i sukladno tome svoje djelovanje usklađuje sa zakonima i propisima. Certifikat ISO 9001:2008 potvrda je naših poslovnih uspjeha, ali i poticaj za nova postignuća.

Proizvodnja u Yasenki dijeli se na tri odjela, ovisno o farmaceutskom obliku: polukruti, nesterilni tekući i kruti oralni oblici. Proizvodnja počinje u suvremenom prostoru vagaonice opremljenom vagama i komorom za vaganje pomoću koje se osigurava zaštita polaznih sirovina i djelatnika proizvodnje. Komora, ispod koje se provodi vaganje, kontinuirano usmjerava zrak prema setu filtera te time onemogućava unakrsnu kontaminaciju sirovina i štiti operatera pri provođenju vaganja. Svi prostori proizvodnje u kojima je proizvod u kontaktu sa zrakom ispunjavaju uvjete GMP klase D.

Linija za proizvodnju tekućih oblika omogućava sigurnu i efikasnu proizvodnju u zatvorenom sustavu.

U potpunosti prilagođena proizvodnim prostorima, uklapa se u automatizirani sustav proizvodnje, punjenja i sekundarnog opremanja tekućih nesterilnih oblika. Proizvodnja polukrutih oblika provodi se na vakuum mješaču s rotor stator homogenizatorom koji osigurava proizvodnju u skladu sa zahtjevima Dobre proizvođačke prakse te proizvodnju prema najnovijim trendovima u području kozmetike.

U tvornici su instalirani sustav za proizvodnju i distribuciju čistog komprimiranog zraka te sustav za proizvodnju i distribuciju pročišćene vode koji su validirani i kontrolirani.

Kontrola kvalitete obuhvaća fizikalno-kemijski i mikrobiološki laboratorij u kojima se provode analize sirovina i pakirnog materijala, međuproizvoda, gotovih proizvoda, komprimiranog zraka, pročišćene vode i uvjeta u proizvodnji. Laboratoriji su opremljeni najsuvremenijom kvalificiranom laboratorijskom opremom i instrumentima, što osigurava dobivanje pouzdanih analitičkih rezultata. Ispitivanja se provode u skladu sa specifikacijama i analitičkim metodama usklađenima sa zahtjevima Europske farmakopeje i regulatornim zahtjevima. Ključni procesi laboratorija Kontrole kvalitete uključuju, prije svega, uzorkovanje ljekovitih tvari i pripravaka, razvoj analitičkih metoda, provedbu analitičkih ispitivanja, transfer analitičkih metoda, izdavanje certifikata analize te praćenje stabilnosti pripravaka. Osnovna je zadaća dobiti točne i precizne rezultate analize koji se poslije mogu koristiti kako bi se pratilo dugoročne rezultate i eventualne promjene.

Odjel Osiguranja kvalitete, kao i svi zaposlenici Yasenke d.o.o., odgovoran je za definiranje, implementaciju, nadzor i unaprjeđenje učinkovitog sustava upravljanja kvalitetom radi osiguranja opskrbe tržišta visokokvalitetnim proizvodima. Sustav kvalitete u Yasenki d.o.o. definira Osiguranje kvalitete nizom pisanih standardnih postupaka prema području primjene.

Potvrda da je sustav kvalitete uspješno implementiran je dobivanje Certifikata o provođenju Dobre proizvođačke prakse u skladu s EU GMP-om i Direktivom 2003/94/EZ, ISO 22000:2005 certifikata za proizvodnju dodataka prehrani te ISO 9001:2015 certifikata.

Partnerstvo i karijera

Yasenka nudi tehnologiju najviše razine za proizvodnju lijekova, dodataka prehrani i kozmetike. Primjenom najnovijih tehnologija u farmaceutskoj industriji osiguravamo kontinuirano unaprjeđivanje kvalitete usluga i jačanje kontrole kvalitete, a svoje radnike neprekidno educiramo kako bi finalni proizvod ili usluga bili besprijekorni. Društveno odgovornim poslovanjem i ekološkim odnosom prema okolišu spremni smo ispuniti najviša očekivanja poslovnih partnera i prilagoditi se specifičnim zahtjevima navedenih usluga.

Poslovna suradnja

Tražimo partnere

Tražimo poslovne partnere koji bi distribuirali naše proizvode u svijetu. Naša dugoročna vizija je međunarodna, a cilj nam je proširiti prodajne i distribucijske kanale na što više lokacija. Upravo zbog toga tražimo Vas kao partnere koji će prepoznati našu kvalitetu te s nama krenuti u osvajanje tržišta. S druge strane, kao tvrtka koja je u svojoj srži obiteljska, znamo da naša snaga počiva u našim ljudima – takvim se pristupom želimo diferencirati na tržištu te tako i Vama kao partneru pružiti sigurnost i povjerenje. Naša vizija je jednostavna: nuditi kvalitetan proizvod po prihvatljivoj cijeni te se brinuti o zdravlju naših pacijenata.

Marketing i distribuciju proizvodnog asortimana Yasenke na svome tržištu.

Uslugu ugovorne proizvodnje prema specifikaciji kupca i u skladu s EU GMP-om.

Uslugu sekundarnog opremanja u skladu sa zahtjevima Europske unije.

Uslugu provjere kakvoće lijeka i puštanja serije lijeka u promet na tržiše EU.

Poslovna suradnja

Započnite novo poglavlje

Dugogodišnje iskustvo te suradnja s brojnim domaćim i inozemnim partnerima dodatno nas je motivirala za stvaranje još jačih partnerskih odnosa te podizanje našeg poslovanja na još višu razinu. Ako Vaša tvrtka ima veće potrebe od same distribucije, mi ćemo Vam pružiti kompletnu uslugu proizvodnje Vašeg proizvoda od početne ideje do finalne realizacije. Vašom vizijom i našom tehnologijom te visokim standardima stvarat ćemo nove vrijednosti koje će oplemeniti vaš brand i bolje ga pozicionirati na tržištu.

Ako želite napredovati u okruženju koje nagrađuje odgovornost, potiče suradnju i cijeni Vaše ideje i inicijativu, Yasenkin tim može postati i Vaš tim.

KARIJERA

Mi smo mlada i ambiciozna tvrtka u fazi razvoja te neprestano upotpunjujemo svoj tim. Uvijek smo otvoreni za stručne, proaktivne, marljive profesionalce s pozitivnim pogledom na život i svijet oko sebe, koji će svojim znanjem i ljudskim kvalitetama pridonijeti rastu i razvoju tvrtke.

Ako želite napredovati u okruženju koje nagrađuje odgovornost, potiče suradnju i cijeni Vaše ideje i inicijativu, Yasenkin tim može postati i Vaš tim.

Javite nam se!

Pošaljite nam svoj CV i motivacijsko pismo za otvorene natječaje ili druga pitanja o zaposlenju i karijerama u Yasenki na e-mail info@yasenka.hr.
Veselimo se upoznati Vas!