O nama

Tvornica lijekova, dodataka prehrani i kozmetike Yasenka otvorena je u Vukovaru 29. prosinca 2014. godine. Naši stručnjaci u analitičkom laboratoriju za praćenje kvalitete proizvoda kontinuirano kontroliraju sve Yasenkine pripravke.

vizija i misija

Prepoznatljivu kvalitetu naših proizvoda osiguravamo implementacijom i stalnim unaprjeđivanjem najviših standarda kvalitete, najsuvremenijom tehnologijom i vrhunskim ljudskim potencijalima. Zdravlje je ključno za kvalitetu života.

inovacije i tehnologije

Kontinuirano pratimo tržišna kretanja, projekte i ponašanje krajnjih kupaca kako bismo došli do aktualnih informacija koje su nužne za shvaćanje i prilagođavanje današnjem tržištu. Zbog toga je ulaganje u istraživanje na vrhu naših prioriteta.

partnerstvo i karijera

Ako želite napredovati u okruženju koje nagrađuje odgovornost, potiče suradnju i cijeni Vaše ideje i inicijativu, Yasenkin tim može postati i Vaš.

iso
gmp
Dostava

Dostavna služba je DPD. Prednosti su najava dolaska paketa, mogućnost personalizacija adrese i datuma dostave te preuzimanje paketa u najbližim Pickup lokacijama. Dostava je u roku od 3-5 radnih dana. U doba pojačanih promocijskih aktivnosti moguće je produljenje roka.

Načini plaćanja
Visa
Mastercard
Maestro
Kontaktirajte nas
NOVO

Carbonal 1200

Carbonal 1200, dodatak prehrani s aktivnim ugljenom

Aktivni ugljen je izuzetno moćan prirodni detoksikant koji zahvaljujući svojoj velikoj apsorptivnoj površini može učinkovito apsorbirati veliki broj organskih i anorganskih toksina. Ovaj proizvod formira stabilne komplekse s toksinima, što sprječava njihovu daljnju razgradnju u gastrointestinalnom traktu, te tako pomaže u njihovom sigurnom uklanjanju iz tijela.

  • Čist oblik ugljena
  • Visoka doza
  • Oblik kapsule – moguće otvoriti i sadržaj pomiješati s vodom

Preporučuje se:

  • Kod dijareje
  • Kod pretjerane nadutosti i nelagode
  • U slučaju trovanja hranom/pićem ili intoksikacije lijekom/otrovom
  • Kao zaštita probavnog sustava od toksina i njihovih metabolita
  • Za poboljšanje normalne funkcije probavnog sustava
12,90 

18 na zalihi

Fiksni tečaj: 1€ = 7,53450 kn
Najniža cijena u proteklih 30 dana: 12.9 €

Aktivirani medicinski ugljen je najbolji nespecifični intestinalni adsorbens koji je netoksičan i nerastvoriv, odnosno ne metabolizira se u organizmu. Njegova primjena ne utječe na želučani kiselinu i motilitet crijeva, a nuspojave nakon korištenja su rijetke čak i u slučajevima primjene u visokim dozama.

Zahvaljujući svojoj velikoj apsorptivnoj površini ima sposobnost djelatno apsorbirati velik broj organskih i anorganskih otrova te s njima tvori stabilne komplekse koji će spriječiti njihovu daljnju razgradnju u gastrointestinalnom traktu.  Iz organizma se izlučuje nepromijenjen stolicom koju boji u crno.

SASTOJCI: Aktivni ugljen; želatina (goveđa); bojilo: crni željezov oksid.

SADRŽI U PREPORUČENOJ DNEVNOJ DOZI1 kapsula3 kapsule
Aktivni ugljen400 mg1200 mg

UPUTE ZA UPOTREBU: Po potrebi uzeti jednu kapsulu do tri puta na dan nakon ili između obroka. Proizvod je namijenjen odraslima i djeci od treće godine. Radi lakšeg uzimanja kapsulu je moguće otvoriti i sadržaj pomiješati s vodom.
NAPOMENE: Čuvati od dohvata male djece. Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak ili zamjena uravnoteženoj prehrani. Uravnotežena i raznovrsna prehrana i zdrav način života važni su za zdravlje.
UPOZORENJA: Trudnice i dojilje trebaju konzultirati liječnika prije upotrebe ovog proizvoda.
Zbog velike aktivne apsorpcijske površine ovog proizvoda može se umanjiti djelovanje nekih lijekova ili dijetetskih pripravaka. Primjena ovog pripravka može izazvati normalnu tamnu stolicu.
UVJETI ČUVANJA: Čuvati na temperaturi do 25°C na suhom mjestu zaštićenom od svjetla, u dobro zatvorenoj bočici.

NETO KOLIČINA: 30 kapsula – 16,77 g

Pomno odabrani svi sastojci

Uz pomoć najsuvremenijih tehnologija, naši stručnjaci pretvaraju prirodne sastojke u vrhunske proizvode svjestke kvalitete.

Moglo bi vas zanimati

Najnoviji proizvodi iz naše ponude

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “Carbonal 1200”

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.