Yasenka Skinage Collagen Production Active – Probudite kožu iz sna i dajte joj energiju dana

17. kolovoza 2021.

16:58

Popis obveza

Odbaciti djecu u školu

Odraditi sastanak

Predati izvješće

Odraditi trening

Pokupiti djecu

Izlazak s curama

Nedostatak vremena i pretrpan raspored postali su dio svakodnevice. Balansiranje između poslovnih obaveza, djece i pokušaja održavanja društvenog života često prve rezultate pokaže na našoj koži. Koža postaje suha, javljaju se tamne vrećice ispod očiju, otečeni izgled i nedostatak sna postaje jasno vidljiv na našem licu.

Za kožu koja prati dinamičan tempo života žena današnjice pobrinula se Yasenka.

Yasenka Skinage Collagen Production Cream Active

Sadrži revolucionarnu kombinaciju molekula u revitalizaciji kože

Lifotonin-expert, hijaluronska kiselina i Dawnergy peptide sve su što je vašoj koži potrebno da je probudite iz sna.

Kako djeluju?

Svima nam je poznat problem potrage za kremom s kolagenom koja će ostvariti dubinski učinak i popuniti bore koje nastaju. Nakon brojnih krema koje ste probale, došle ste do zaključka da su sve kreme iste i da jednostavno ne djeluju?

Otkrit ćemo vam u čemu je problem. Molekule kolagena jednostavno su prevelike da bi prošle kroz pore u koži. Njihov učinak temelji na činjenici da takvi preparati ostavljaju tanak film na koži koji popunjava sitne bore i nepravilnosti na površini te prividno dovodi do zatezanja kože.

Što trebamo učiniti kako učinak ne bi bio samo prividan?

Kako rezultat ne bi bio samo prividan, potrebno je probuditi naše fibroblaste – stanice u dermisu čija je glavna uloga sinteza kolagena. Starenjem se njihova aktivnost smanjuje i rezultat toga su bore na našem licu. Alarm koji će uspješno probuditi fibroblaste naziva se Liftonin – expert. Liftonin – expert mala je molekula koja prolazi kroz pore u koži, veže se za fibroblaste i potiče ih da rade ono za što su stvoreni – sintetiziraju kolagen koji će popuniti bore.

Da su bore jedini problem našeg lica, možda bismo ih i preživjele, ali jutarnji pogled u ogledalo i prikaz otečenog lica s vrećicama ispod očiju glavni je izdajica da smo opet prošlu noć premalo spavale.

Yasenka Skinage Collagen Production cream active donosi rješenje i za taj problem. Ono dolazi u obliku molekule Dawnergy peptide.

Dawnergy peptide revolucionarna je molekula u revitalizaciji kože. Njezina aktivnost seže duboko u stanicu.

Ulaskom u jezgru stanice aktivira tzv. „clock gene“ koji pokreću fiziološke procese u samoj stanici i omogućava joj brže postizanje budnosti. Uz to, stimulira i mitohondrije u fibroblastima i povećava sintezu energije i mikrocirkulaciju. Rezultat je klinički dokazano smanjenje volumena vrećica ispod očiju i smanjen osjećaj otečenosti čitavog lica.

Sinergijski učinak koji postižu Liftonin – expert i Dawnergy probudit će Vašu kožu iz sna i dati joj energiju dana.

Uz dvije revolucionarne molekule, postoji treća bez koje nam je krema za lice nezamisliva. Pogađate, radi se o hijaluronskoj kiselini.

Samo je hidratizirana koža lijepa koža. Zbog toga Yasenka Skinage Collagen Production Cream Active sadrži i visoku koncentraciju hijaluronske kiseline koja hrani i hidratizira kožu te nam osigurava svjež izgled.

Skinage Collagen Production Cream Active donosi idealnu kombinaciju kako bi koža mogla pratiti aktivni tempo dana. Koža je hidratizirana i nahranjena, a godine i nedostatak sna više ne ostavljaju vidljive tragove na Vašem licu. Jer žene ipak vole zadržati neke stvari za sebe.