YASENKA IMUNO BOOST – Preživite zimu bez viroze i gripe

17. kolovoza 2021.

16:34

Znate li što se u organizmu događa kada se krenete osjećati kao da vas je nešto zgazilo ili da ćete se razboljeti?

Osjećate se umorno i bez energije. Naše tijelo svakodnevno se susreće i bori s raznim patogenima , unutar tijela vode se bitke koje mi ne osjetimo jer članovi tima zvani imunološke stanice hrabro staju na crtu obrane i savladaju viruse i bakterije. Ali, što kada te bitke traju predugo, neprijatelj je brojčano nadmoćan i presnažan i imunološke stanice iscrpe svu svoju energiju? Upravo tada „unutrašnja borba“ postaje vidljiva i mi je osjetimo. Tijelo nam postaje slabo, bez energije, javljaju se bolovi u tijelu, glavobolje, manjak koncentracije, iscjedak iz nosa i bolovi u grlu. Hitno treba pomoći našem imunološkom sustavu. Prava mu je pomoć dovođenje dovoljno dodatne energije za borbu, a ono što najbolje hrani male vojnike zvane stanice imunološkog sustava su aminokiseline.

Što su aminokiseline?

Aminokiseline su organske molekule koje izgrađuju proteine ljudskog tijela i istome daju energiju. Dijelimo ih na esencijalne (one koje organizam ne može sintetizirati moramo ih unijeti hranom), poluesencijalne (arginin i histidin) i neesencijalne (organizam ih sam sintetizira). Važna razlika aminokiselina i drugih hranjivih tvari (masti, škroba) je ta da tijelo nema mogućnost pohranjivanja zaliha aminokiselina – već svaki dan moramo unijeti prehranom sve potrebne aminokiseline.

Kada su potrebe našeg tijela za aminokiselinama povećane?

Kada je tijelo izloženo konstantnim naporima – promjena vremena i prelazak u hladniji dio godine, stresan period na poslu, naporni treninzi, oslabljeni imunitet. Tijelo tada povećano troši energiju i količine aminokiselina koje unosimo prehranom nisu dovoljne. U tim trenucima ne samo da mi nemamo energije nego tada pada i aktivnost našeg imunološkog sustava jer su stanice ostale bez glavnog izvora energije.

Kako bi se to izbjeglo i kako bi reagirali na prvi znak kada vas hvata slabost, bolovi u cijelom tijelu i povećana potreba za snom, ali čak i kada je to stanje uznapredovalo pa ste jedva podignuli glavu s jastuka da biste došli na posao posegnite za Yasenka Imuno Boostom. Dodatkom prehrani koji sadrži idealnu kombinaciju 7 vitamina, 7 minerala i čak 11 aminokiselina uključujući i taurin.

Yasenka Imuno Boost jača imunološki sustav, vraća energiju i omogućuje tijelu da se uspješno izbori s virusima i bakterijama. Posegnite za vrećicom Imuno Boosta kada vam prvi znakovi prehlade energiju u vaš dan. Yasenka Imuno boost – hitna pomoć vašem imunitetu.

Reproduktor videozapisa