Skinage collagen PRESTIGE 10.000 Zaustavite stres

17. kolovoza 2021.

16:03

Skinage collagen PRESTIGE 10.000 – dvostruko jača formula za dvostruko brži učinak

Koža je najveći organ u ljudskom tijelu i, budući da je izložena stresu iz okoline, najtočniji je pokazatelj naše dobi i načina života.

Koža se može podijeliti u dva sloja:

  • epidermis – vanjski sloj barijere
  • dermis – unutarnji strukturni sloj

Glavni je gradivni element oba sloja kože kolagen – jednostavan protein sastavljen od aminokiselina. Njegova je matrica odgovorna za potporu kože, čvrstoću, elastičnost, hidrataciju i stalnu proizvodnju novih stanica kože. Što više kolagena imate, vaša je koža zdravija, hidratiziranija i elastičnija i, što je bitnije, mladenačkog je izgleda. Uznemirujuć je podatak da nakon 25-te godine svake godine gubimo 1,5% kolagena u našoj koži. Ovaj gubitak rezultira starenjem kože, stvaranjem bora, suhom, oštećenom i tankom kosom.

Starenje kože, bore, opuštena koža i gubitak mladenačkog tonusa, u kombinaciji s prirodnim opadanjem sposobnosti tijela da regenerira nove stanice, svi su vidljivi znakovi starenja. Agresivni utjecaji okoliša kao što su UV zrake, hladnoća, vjetar i zagađenje uzrokuju grubu, suhu kožu i sitne linije i bore. Tijekom posljednjeg desetljeća intenzivno istraživanje starenja kože pokazalo je da je glavni difraktor između mlade i stare kože zdravlje i integritet kolagenskog matriksa u dermisu. Kod starenja kože kolagenska je matrica oslabljena, slomljena i fragmentirana, narušavajući strukturu dermisa. Kako kolagenska matrica degenerira, ona postaje krhka, lomljiva i gubi sposobnost održavanja hidratacije. Održavanje zdravlja i strukture kolagenske matrice ključno je za rješavanje tih kožnih problema i može dramatično poboljšati mladenački, zdrav izgled kože. Istraživanja pokazuju da je najučinkovitiji način za održavanje kolagenskog matriksa povećanje tjelesne proizvodnje kolagena uzimanjem kolagenskih peptida.

Skinage collagen PRESTIGE 10.000 koristi Naticol kolagen visoke kvalitete tipa 1 i esencijalne mikronutrijente koji pomažu vašem tijelu da obnovi i ojača kolagensku matricu. Hidrolizirani peptidi morskog kolagena tip 1 imaju malu molekulsku masu (manju od 2000 Daltona). Kolagen poboljšava elastičnost kože povećavajući broj fibroblasta (stanica odgovornih za obnovu vezivnog tkiva) i njihovu aktivnost te poboljšava hidrataciju kože, smanjuje sitne bore i stimulira prirodnu proizvodnju kolagena u tijelu. Kada tijelo registrira peptide kolagena u krvotoku, stimulira proliferaciju fibroblasta, pojačavajući kolagenski matriks. Ovo dvostruko djelovanje čini Skinage collagen PRESTIGE 10.000  vrlo učinkovitim rješenjem za svakodnevnu njegu kože. Svakodnevna upotreba rezultira hidratiziranom, nahranjenom kožom mladenačkog izgleda.

Pretplatite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na vašu narudžbu.

Imate nejasnoća? Pošaljite nam upit.

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Na sve upite odgovaramo u najkraćem mogućem roku kako bismo riješili sve Vaše probleme na najbezbolniji način.