Skinage collagen PRESTIGE 10.000 – dvostruko jača formula za dvostruko brži učinak

17. kolovoza 2021.

16:13

Sadržaj

  • Je li to novi ‘izvor mladosti’? Može li ovo čudo učiniti da izgledaš godinama mlađe?
  • Zašto tekući kolagen, a ne prašak ili tablete?
  • Podupire li znanost kolagen u tekućem obliku?

Je li to novi ‘izvor mladosti’? Može li ovo čudo učiniti da izgledaš godinama mlađe?

Proizvodnja kolagena dostiže svoj vrhunac u srednjim dvadesetima, ali nakon toga razina kolagena počinje opadati. Rezultat je tanja, manje elastična koža kao i drugi znakovi starenja, poput bora, dubokih nabora i opuštenih područja oko usta i vrata. Starenjem se smanjuje sposobnost tijela da proizvede hijaluronsku kiselinu, što dovodi do smanjenja elastičnosti i gipkosti kože te u konačnici rezultira nastankom bora. Dodaci prehrani s kolagenom smanjuju pojavu bora i poboljšavaju zategnutost kože.

Zašto tekući kolagen, a ne prašak ili tablete?

  • Veća koncentracija u obliku koji je odmah spreman za upotrebu

Budući da su u tekućem obliku, kolagenski peptidi i drugi hranjivi sastojci brže stižu u naš krvotok, dolaze do dermisa i tamo se ugrađuju u matriks prirodnog kolagena. Kliničke studije pokazuju da uzimanje 10.000 mg kolagenskih peptida na dan tijekom 6 tjedana može poboljšati hidrataciju, elastičnost i izgladiti sitne linije i bore. Ovisno o vašoj dobi, trebate uzeti najmanje 5.000-10.000 mg kolagenskih peptida dnevno da biste uočili vidljive rezultate.

  • Učinkovita stopa apsorpcije

Najučinkovitiji kolagen je kolagenski peptid isporučen u tekućem obliku. Takav oblik kolagena ima mnogu veću stopu apsorpcije budući da je već pripremljen za preradu u vašem tijelu. Tekuća kolagenska pića zapravo su već otopljeni kolagen, tako da ga vaše tijelo može brzo i učinkovito apsorbirati. Kada unosite dodatke u obliku tableta, vaše tijelo mora raditi više kako bi probavilo tablete i iz njih izvuklo hranjive tvari. To znači da se kolagen koji se uzima u obliku tableta teže probavlja i sporije apsorbira.

Podupire li znanost kolagen u tekućem obliku?

Iako su se o učinkovitosti kolagenskih napitaka vodile intezivne rasprave, višestruke znanstvene studije dokazale su da konzumiranje kolagena može stvarno koristiti koži. Kako navodi rad objavljen u Archives of Dermatological Research 2008. godine, uzimanje kolagena može pomoći u ukupnom stvaranju kolagena u tijelu. Godinu dana kasnije Sveučilište u Tokiju objavilo je istraživanja koja sugeriraju da bi oralna primjena kolagena mogla preokrenuti učinke starenja kože povezane sa suncem. Druga studija istraživačkog instituta u Japanu iz 2006. ukazuje da oralna primjena kolagenskih peptida povećava gustoću fibroblasta – specijaliziranih stanica u sloju dermisa koje sintetiziraju kolagen i elastin i pojačava stvaranje kolagena u dermisu.Skinage collagen PRESTIGE 10.000 dolazi u tekućem obliku u bočici od 500 ml, što osigurava bržu apsorpci­ju i veću iskoristivost te dugoročno doprinosi ljepoti kože. Ugodan okus naranče osvježava dan i postaje nezaobilazan dio svakodnevice.

Zašto je Kolagen Skinage PRESTIGE 10.000 idealan izbor za učvršćivanje kože?

Smanjite sitne bore i vratite sat unatrag

Skinage collagen PRESTIGE 10.000, tekući riblji kolagen, dizajniran je uz fokus na praktičnosti i formuliran je s vrhunskim sastojcima. Svaka bočica sadrži najveću snagu – 10.000 mg morskog hidroliziranog kolagena Naticol tip 1 pomiješanog s pet ključnih sastojaka koji vole kožu. Naticol hidrolizirani kolagen dobiva se iz riba iz divljeg ulova u toplim morima i proizvodi se u GMP uvjetima. Ovaj dodatak prehrani jamči vrhunske i zdrave sastojke koji daju najbolje rezultate za vašu kožu. Uzimajte jednu dozu od 50 ml tijekom 6 tjedana i pratite kako se vaša koža transformira i postaje čvršća, punija, blistavija i mlađa.

Kombinacija visoke koncentracije kolagena, hijaluronske kiseline, vitamina B kompleksa, mangana i cinka hrani kožu iznutra, a vitamin C doprinosi normalnom stvaranju kolagena. Sinergija svih komponenti utječe na elastičnost i zategnutost kože, čvršće nokte te sjajnu kosu. Dodatak prehrani Yasenka Skinage collagen PRESTIGE 10.000 osigurava dodat­no unošenje kolagena i hijaluronske kiseline u tijelo. Naticol hidrolizirani kolagen klinički dokazano djeluje na „anti-age“ proces, potiče sintezu kolagena i smanjuje vidljivost bora.

Pretplatite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na vašu narudžbu.

Imate nejasnoća? Pošaljite nam upit.

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Na sve upite odgovaramo u najkraćem mogućem roku kako bismo riješili sve Vaše probleme na najbezbolniji način.