Postići zdraviju i sjajniju kožu?

17. lipnja 2021.

14:45

Nikada nije bio jednostavan zadatak, potrebno je puno truda i pravi proizvod

Ženama je glatka koža imperativ i znak prestiža. San je svake žene postići bezvremensku ljepotu glatkog i zdravog tena, koji ostaje jednako matiran i bez bora, , čak i kako stare, u 40-im i 50-im godinama, pa i nakon toga. Žene pripisuju razne čimbenike svojoj sposobnosti dostojanstvenog starenja, uključujući uravnoteženu prehranu, vježbu, održavanje stresa na minimalnoj razini te zaštitu i brigu za kožu.

Starenje je dio života koji se ne može izbjeći. Međutim, ono itekako može biti ugodnije te se može uživati u njemu. U potrazi za učinkovitim proizvodom koji će pomoći u zaustavljanju vremena, žene su prigrlile Yasenkine proizvode, uključujući i tekući kolagen, kako bi ostvarile što više koristi. Iako se potraga za „izvorom mladosti“ odvila na Zapadu i Istoku, pravo tajno oružje u borbi protiv starenja i održavanju mladosti pojavilo se u Yasenkinoj liniji Skinage Collagen.

Kolagen u tijelu funkcionira kao vrsta strukturalnog okvira za proizvodnju i obnavljanje stanica. Kad smo djeca, naše razine kolagena su najviše, zbog čega smo tako gipki i imamo tako glatku, punašnu kožu. No kako starimo, proizvodnja kolagena se usporava, zato je bitno početi uzimati proizvode s kolagenom već pri prvim znakovima starenja.

Kolagen je trenutačno sastojak u mnogim kremama protiv starenja te ga dermatolozi već desetljećima koriste u obliku injekcija. Jedan od novijih oblika dodataka s kolagenom je tekući kolagen, oblik od kojeg cijelo tijelo dobiva najviše.

Unošenjem tekućeg kolagena u tijelo nadoknađuju se gubitci kolagena u tijelu i on istovremeno potiče naše tijelo da ubrza prirodnu proizvodnju kolagena. Time se ravnoteža između razgradnje i sinteze višestruko okreće na stranu sinteze i zaustavlja starenje naše kože

Ovo su najbolji i obećavajući proizvodi s kolagenom koje Yasenka ima u ponudi.

Isprobajte ih sami i uvjerite se koji od njih je savršen za Vas.

https://www.yasenka.hr/proizvod/skinage-collagen-prestige-10000/

Pretplatite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na vašu narudžbu.

Imate nejasnoća? Pošaljite nam upit.

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Na sve upite odgovaramo u najkraćem mogućem roku kako bismo riješili sve Vaše probleme na najbezbolniji način.