Kako odabrati pravilan oblik magnezija?

17. kolovoza 2021.

16:54

Sadržaj

  • Za što je dobar magnezijev citrat?
  • Zdravstvene prednosti
  • Zašto funkcionira?
  • Što kaže znanost?
  • Dodaci prehrani koji sadrže magnezij citrat

Za što je dobar magnezijev citrat?

Ako vas već glava boli od premišljanja koji dodatak prehrani izabrati, onda su dodaci prehrani s magnezijem u obliku magnezij citrata pravo rješenje za vas. Magnezijev citrat će vam pomoći prebroditi nastalu glavobolju, a istovremeno ćete izabrati mineral koji pokriva i podržava zdravlje velikog broja organa osjetljivih na proces starenja.

☑ Potiče zdravlje srca i vaš kardiovaskularni sustav
☑ Doprinosi održavanju normalne funkcije živaca i mišića
☑ Pomaže u održavanju kostiju jakim, fleksibilnim i zdravim

Zdravstvene prednosti

Magnezij u obliku MAGNEZIJ CITRATA potiče zdravlje srca i krvnih žila doprinosi jačanju kostiju i pomaže u održavanju normalne funkcije mišića, živaca, funkcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funciji i još mnogo toga. Neka vam magnezij pomogne da preuzmete brigu o procesu starenja!

Zašto funkcionira?

Kako naše tijelo stari, naše kosti počinju gubiti snagu. Uobičajeno da naš kardiovaskularni sustav doživi određenu razinu umora i da funkcija živaca nije tako brza kao prije.

Upravo tu stupa na scenu magnezij citrat ili jednostavno rečeno, magnezij je jedan od najvažnijih minerala u tijelu.

Magnezij podržava stotine enzimskih procesa unutar stanica, pomažući im da ostanu jaki i zdravi.

Magnezij citrate, jedan od oblika magnezija, doprinosi održavanju razine šećera u krvi i krvnog tlaka u normalnom rasponu, a poznato je da je uključen u metabolizam energije i sintezu proteina. Također, pomaže u održavanju srčanog ritma  stabilnim i u održavanju zdravog imunološkog sustava.

Sve ove funkcije podrške igraju ulogu u borbi protiv prirodnog procesa starenja jer se istovremeno bore protiv mnogih različitih poteškoća povezanih s dobi.

Što kaže znanost?

Magnezij podržava mineralnu osnovu kostiju i njezinu sposobnost metaboliziranja minerala koji su potrebni za popravak i obnovu. Znanstvenici su izvijestili da tijelo, kosti, zglobovi trebaju dobiti dovoljnu količinu minerala, uključujući kalcij i magnezij. Oni su neophodni za naše tijelo i stoga mogu pomoći u održavanju jakih i zdravih kostiju.

Unos magnezija kroz prehranu doista može poboljšati metabolički profil. Pokazalo se da magnezij može pozitivno utjecati na otpornost na inzulin, serumske lipidne profile, upalu, endotelnu funkciju, oksidativni stres. Ako već niste, počnite davati svome tijelu magnezij kroz dodatke prehrani.

Dodaci prehrani koji sadrže magnezij citrat

Upravo se MAGNEZIJ CITRAT uz ostale dodatke prehrani nalazi u Yasenkinom proizvodu Omniflex Magnezij Duo sport. Štoviše tu su i svi vitamini B skupine koji dodatno doprinose stvaranju energije, funcioniranju živčanog sustava, normalnoj psihološkoj funkciji, smanjenju umora i smanjenju iscrpljenosti.

Omniflex Magnezij Duo Sport u obliku je mikrogranula te se konzumira na vrlo praktičan način bez vode i direktno u usta, stoga je idealan visokokvalitetan dodatak prehrani za svakodnevnu upotrebu gdje god se vi nalazili.

Pretplatite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na vašu narudžbu.

Imate nejasnoća? Pošaljite nam upit.

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Na sve upite odgovaramo u najkraćem mogućem roku kako bismo riješili sve Vaše probleme na najbezbolniji način.