Kako odabrati pravilan oblik magnezija?

17. kolovoza 2021.

16:54

Ako vas već glava boli od premišljanja koji dodatak prehrani izabrati, onda je magnezij u obliku magnezij citrata pravo rješenje za vas. Pomoći će vam prebroditi nastalu glavobolju, a izabrati ćete mineral koji pokriva i podržava zdravlje velikog broja organa osjetljivih na proces starenja.

☑️Potiče zdravlje srca i vaš kardiovaskularni sustav
☑️Doprinosi održavanju normalne funkcije živaca i mišića
☑️Pomaže u održavanju kostiju jakim, fleksibilnim i zdravim

Zdravstvene prednosti:

Magnezij u obliku MAGNEZIJ CITRATA potiče zdravlje srca i krvnih žila doprinosi jačanju kostiju i pomaže u održavanju normalne funkcije mišića, živaca i još mnogo toga. Neka vam magnezij pomogne da preuzmete brigu o procesu starenja!

Zašto funkcionira:

Kako naše tijelo stari, naše kosti počinju gubiti snagu. Uobičajeno da naš kardiovaskularni sustav doživi određenu razinu umora i da funkcija živaca nije tako brza kao prije.

Upravo tu dolazimo do magnezijevog citrata, jednostavno rečeno, magnezij je jedan od najvažnijih minerala u tijelu.

Magnezij podržava stotine enzimskih procesa unutar stanica, pomažući im da ostanu jaki i zdravi.

Doprinosi održavanju razine šećera u krvi i krvnog tlaka u normalnom rasponu, a poznato je da je uključen u metabolizam energije i sintezu proteina. Također, pomaže u održavanju srčanog ritma  stabilnim i u održavanju zdravog imunološkog sustava.

Sve ove funkcije podrške igraju ulogu u borbi protiv prirodnog procesa starenja jer se istovremeno bore protiv mnogih različitih poteškoća povezanih s dobi.

Što kaže znanost:

Magnezij podržava mineralnu osnovu kostiju i njezinu sposobnost metaboliziranja minerala koji su potrebni za popravak i obnovu. Znanstvenici su izvijestili da tijelo treba dobiti dovoljnu količinu minerala, uključujući kalcij i magnezij. Oni su neophodni za naše tijelo i stoga mogu pomoći u održavanju jakih i zdravih kostiju.

Unos magnezija kroz prehranu doista može poboljšati metabolički profil. Pokazalo se da magnezij može pozitivno utjecati na otpornost na inzulin, serumske lipidne profile, upalu, endotelnu funkciju, oksidativni stres.

Ako već niste počnite davati svome tijelu magnezij kroz dodatke prehrani.

Magnezij DUO SPORT

Upravo se MAGNEZIJ CITRAT uz ostale dodatke nalazi u Yasenkinom proizvodu Omniflex Magnezij Duo sport. Štoviše tu su i svi vitamini B skupine koji dodatno doprinose stvaranju energije, normalnoj psihološkoj funkciji, smanjenju umora i smanjenju iscrpljenosti.

Omniflex Magnezij Duo Sport u obliku je mikrogranula te se konzumira na vrlo praktičan način bez vode i direktno u usta stoga je idealan visokokvalitetan dodatak za svakodnevnu upotrebu gdje god se vi nalazili.