Anytime, anywhere

Naša tijela danas rade više nego ikad prije, što znači da im je potrebno više hranjivih tvari i više energije. Skinage Shake it kreiran je od najkvalitetnijih oblika aktivnih sastojaka i oslobađa energiju kroz 24 h .

Superfood

Sadrži astaksantin jedan od najjačih antioksidansa. Štiti stanice od oksidativnog stresa i oštećenja DNA. Neutralizira slobodne radikale, smanjuje upalne procese i djeluje protuupalno. Povećava izdržljivost, energiju i oporavak mišića, smanjuje bore te poboljšava hidrataciju.

ACEROLA

Plod acerole sadrži 150 aktivnih tvari.
Zaustavlja oštećenje kolagenskih vlakana i potiče sintezu prirodnog kolagena i mišićnih vlakana. Poboljšava tonus i strukturu kože te jača imunitet i poboljšava apsorpciju željeza iz hrane.

MICRO ACTIVE Q10

Aktivni oblik koenzima Q10 za još više energije – 3 puta bolja apsorpcija od običnog CoQ10.
24 – satno postepeno opuštanje koje osigurava maksimalnu iskoristivost. Ključna komponenta u procesu proizvodnje energije u mitohondrijima svih stanica tijela.

7.500 MG KOLAGEN PEPTIDA

Visoka koncentracija bioaktivnih dipeptida prolin- hidroksiprolin i glicin-hidroksiglicin.
Smanjuje vidljive znakove starenja, vraća tonus mišića, osigurava brži oporavak od ozljeda. Klinički dokazano regenerira hrskavicu i povećava fleksibilnost zglobova.

SHAKE IT AND TASTE IT

Razvojni tim pažljivo je birao najkvalitetnije oblike aktivnih sastojaka koje vaše tijelo može apsorbirati i promatrali smo ih kao skup sastojaka u cjelini kako bi povećali učinkovitost. Osim kvalitete posebnu pažnju posvetili smo i razvoju okusa. Iz tog razloga Shake it možete pronaći u dva okusa: OKUS CRNOG RIBIZA I OKUS NARANČE, CRVENE NARANČE I MANGA

OKUS CRVENA NARANČA, NARANČA I MANGO
OKUS CRNI RIBIZ

TVOJA PRVA ZDRAVA NAVIKA U DANU

Namijenjen je svima i u svakom trenu, za dodatnu energiju, nadoknadu vitamina, kolagena i boost antioksidansima. Shake it je sveobuhvatni pristup koji vas podupire u vašim svakodnevnim obavezama i gradi čvrst temelj za kontinuirano zdravlje, energiju, fokus, balans i vašu beauty rutinu.