#Otkrij Tajnu

otkrij tajnu

17. lipnja 2021.

14:17

SAVRŠENA SAM, ali imam malu tajnu…

SAVRŠENA SAM (točka). Je li ijedna žena stala kod točke, uvijek postoji onaj (ako ništa drugo mali) ali.

Često se događa da mi žene svoj odraz u ogledalu doživljavamo puno drugačije (i to najčešće negativno) od onoga što se reflektira na van.  Ubrzani tempo i sve veći presing da brinemo o sebi i svom izgledu, budemo dobre majke i žene, gradimo karijeru, brinemo i podižemo sve članove obitelji, često bude teško i iscrpljujuće.

Ono što želimo reći je da smo mi žene puno više od spola i svog izgleda.

S obzirom da smo svoja prava zasluženo izglasale 8.3. početkom 20. stoljeća, odlučili smo ožujak posvetiti vama. Otkrit ćemo tajne uspješnosti i volje koje svaka od nas ima, odgovarati na ultimativna pitanja, otkriti što žene rade, mogu i žele i potaknuti sve vas da budete podrška jedne drugima.

Želimo osporiti stereotipe poput: ona je nametljiva, tvrdoglava i naređuje, jer je to samo etiketa iza koje se skriva samopouzdana, ambiciozna i ciljevima vođena žena.

#OtkrijTajnu je projekt kojim ćemo obilježiti ožujak!

Svakog četvrtka od 4.- 22.3. organizirat ćemo nagradne natječaje na Instagram i Facebook profilu @yasenka.health i djeliti #secretedition izdanje skinage Collagena Prestige, a putem nagradnih natječaja otkriti ćemo vaše „jake“ žene i  žene kojima se divite a nikada im to niste rekle.

Popratite nas na društvenim mrežama @yasenka.health, sudjelujte i ispričajte nam svoju priču, jer ona je sigurno SAVRŠENA bez ali!

Pretplatite se na newsletter

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na vašu narudžbu.

Imate nejasnoća? Pošaljite nam upit.

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Na sve upite odgovaramo u najkraćem mogućem roku kako bismo riješili sve Vaše probleme na najbezbolniji način.