O nama

Tvornica lijekova, dodataka prehrani i kozmetike Yasenka otvorena je u Vukovaru 29. prosinca 2014. godine. Naši stručnjaci u analitičkom laboratoriju za praćenje kvalitete proizvoda kontinuirano kontroliraju sve Yasenkine pripravke.

vizija i misija

Prepoznatljivu kvalitetu naših proizvoda osiguravamo implementacijom i stalnim unaprjeđivanjem najviših standarda kvalitete, najsuvremenijom tehnologijom i vrhunskim ljudskim potencijalima. Zdravlje je ključno za kvalitetu života.

inovacije i tehnologije

Kontinuirano pratimo tržišna kretanja, projekte i ponašanje krajnjih kupaca kako bismo došli do aktualnih informacija koje su nužne za shvaćanje i prilagođavanje današnjem tržištu. Zbog toga je ulaganje u istraživanje na vrhu naših prioriteta.

partnerstvo i karijera

Ako želite napredovati u okruženju koje nagrađuje odgovornost, potiče suradnju i cijeni Vaše ideje i inicijativu, Yasenkin tim može postati i Vaš.

iso
gmp
Dostava

Dostavna služba je GLS. Prednosti su najava dolaska paketa, mogućnost promjene adrese i datuma dostave te preuzimanje paketa u najbližem paket shopu. Dostava je u roku od 3-5 radnih dana. U doba pojačanih promocijskih aktivnosti moguće je produljenje roka.

Načini plaćanja
Visa
Mastercard
Maestro
Kontaktirajte nas

#Otkrij Tajnu

otkrij tajnu

SAVRŠENA SAM, ali imam malu tajnu…

SAVRŠENA SAM (točka). Je li ijedna žena stala kod točke, uvijek postoji onaj (ako ništa drugo mali) ali.

Često se događa da mi žene svoj odraz u ogledalu doživljavamo puno drugačije (i to najčešće negativno) od onoga što se reflektira na van.  Ubrzani tempo i sve veći presing da brinemo o sebi i svom izgledu, budemo dobre majke i žene, gradimo karijeru, brinemo i podižemo sve članove obitelji, često bude teško i iscrpljujuće.

Ono što želimo reći je da smo mi žene puno više od spola i svog izgleda.

S obzirom da smo svoja prava zasluženo izglasale 8.3. početkom 20. stoljeća, odlučili smo ožujak posvetiti vama. Otkrit ćemo tajne uspješnosti i volje koje svaka od nas ima, odgovarati na ultimativna pitanja, otkriti što žene rade, mogu i žele i potaknuti sve vas da budete podrška jedne drugima.

Želimo osporiti stereotipe poput: ona je nametljiva, tvrdoglava i naređuje, jer je to samo etiketa iza koje se skriva samopouzdana, ambiciozna i ciljevima vođena žena.

#OtkrijTajnu je projekt kojim ćemo obilježiti ožujak!

Svakog četvrtka od 4.- 22.3. organizirat ćemo nagradne natječaje na Instagram i Facebook profilu @yasenka.health i djeliti #secretedition izdanje skinage Collagena Prestige, a putem nagradnih natječaja otkriti ćemo vaše „jake“ žene i  žene kojima se divite a nikada im to niste rekle.

Popratite nas na društvenim mrežama @yasenka.health, sudjelujte i ispričajte nam svoju priču, jer ona je sigurno SAVRŠENA bez ali!

Niste pronašli ono što tražite? Pošaljite nam upit.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.

Naša podrška će vam ponuditi sve odgovore.

Svi naši korisnici zaslužuju najbolju uslugu, a odgovore na sva pitanja Vam pruža naša stručna korisnička služba.